Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kako postupati s otpadom od 1. siječnja 2014.god.

CIJENJENI KORISNICI USLUGE ZBRINJAVANJA KOMUNALNOG OTPADA

Novim Zakonom o održivom gospodarenju otpada u obvezi smo pristupiti novom načinu sortiranja i odvajanja otpada . Domaćinstva i pravne osobe tako moraju preuzeti obvezu i pristupiti razvrstavanju , sortiranju i odvajanju otpada.

Komunalno-Zabok d.o.o.  u siječnju i veljači mjesecu 2014.godine podijelio svim korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada sa područja grada Zaboka i općine Bedekovčina   besplatno na korištenje plastičnu vreću (plavu) za odlaganje papira  i posudu (kantu)zelenu 120 litara za odlaganje tetrapak ambalaže, plastike i kartona. 

Na području grada Zaboka i općine Bedekovčina  locirani su Zeleni otoci  na kojima su postavljene posude za papir,staklo, PET ambalažu i odjeću ,gdje također građani mogu odlagati  navedeni otpad.

Građani koji su se javili dobili su besplatno na korištenje komposter za biootpad.

Još se mogu građani javiti koji žele na korištenje komposter za biootpad.

Biootpad je biološki razgradiv otpad iz vrtova i parkova ,hrana i kuhinjski otpad iz kućanstva, restorana,ugostiteljskih objekata i slični otpad iz proizvodnje prehrambenih proizvoda.

NAPOMENA:

Sav sortirani otpad mora se odlagati čisti i ne pomiješan sa drugim otpadom.Ako se utvrdi da je pomiješan i ne dozvoljen otpad, isti se neće pokupiti.

U koliko bi se učestalo javljalo nepravilno odlaganje otpada i ne poštivanja uputa, biti ćemo prisiljeni svakog prekršitelja prijaviti nadležnoj službi, a što nam nije želja niti interes.

Pozivamo Vas( sve korisnike) da se uključite i da zajedno damo svoj doprinos razumijevanja za postizanje zadanih ciljeva u sustavu gospodarenja otpadom  kojeg  proizvodimo.

Dobri smo i dokazat ćemo da možemo biti još bolji kada je u pitanju očuvanje lijepe naše od  zagađenja.

Uspostavom  čistijeg i zdravijeg života možemo postići napredovanje sustava odvojenog sortiranja i prikupljanja otpada u našem Gradu i Općini.

Do idućeg  javljanja primite iskrene pozdrave !!!

KOMUNALNO-ZABOK d.o.o.

RASPORED ODVOZA SELEKTIVNOG OTPADA PRIKAZAN U KALENDARU  ODVOZA SELEKTIVNOG OTPADA ZA 2014.god.

 

Stranice komunalno-zabok.hr koriste kolačiće (cookies). Nastavkom uporabe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam pristajete na pohranu i pristup kolačićima.
Više...
Prihvaćam