Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Prijave za kompostere

Priopćavamo cijenjenim korisnicima usluge odvoza otpada sa područja grada Zaboka i općine Bedekovčina da još primamo prijave za kompostere. Možete se javiti na telefon 049 492- 358 ili e-mail: tomek@komunalno-zabok.hr

 

Kako postupati s otpadom od 1. siječnja 2014.god.

CIJENJENI KORISNICI USLUGE ZBRINJAVANJA KOMUNALNOG OTPADA

Novim Zakonom o održivom gospodarenju otpada u obvezi smo pristupiti novom načinu sortiranja i odvajanja otpada . Domaćinstva i pravne osobe tako moraju preuzeti obvezu i pristupiti razvrstavanju , sortiranju i odvajanju otpada.

Odlaganje selektivnog otpada

Poštovani korisnici !

Priopćavamo Vam da je došlo do promjene vezeno uz odlaganje selektivnog otpada u posudu koju ste primili. Molimo da odlažete otpad  prema dolje navedenim uputama.Ispričavamo se što je došlo da takove situacije,a razlog je  što  ovlaštena osoba za obradu i  oporabu otpada nije u mogućnosti zbrinjavati metal.

Kompostiranje otpada

Poznato Vam je da ulaskom u EU te novim zakonom o održivom gospodarenju otpadom imamo obvezu započeti sa selektivnim prikupljanjem korisnog otpada. Da bi svi zajedno doprinijeli tome, pozivamo Vas da ukoliko postoji potreba i želja u Vašem domaćinstvu za kompostiranjem biljnog odpada iz kuhinje, vrta , voćnjaka, travnjaka itd. u komposterima i to:

Stranice komunalno-zabok.hr koriste kolačiće (cookies). Nastavkom uporabe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam pristajete na pohranu i pristup kolačićima.
Više...
Prihvaćam