Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Česta pitanja

Da li Komunalno-Zabok d.o.o. može osloboditi korisnika da ne plaća uslugu odvoza otpada zbog slabijeg materijalnog stanja 

Komunalno-Zabok d.o.o. vrši uslugu odvoza i zbrinjavanja komunalnog otpada  temeljem Zakona i Odluke o obvezatnom korištenju komunalne usluge održavanja čistoće u dijelu koji se odnosi na skupljanje i odvoz komunalnog otpada na području Grada Zaboka i Općine Bedekovčina . Odluku donosi  gradsko vijeće za Grad Zabok  i općinsko vijeće za Općinu Bedekovčina .

Korisnik javne usluge na području pružanja javne usluge u obvezi je koristiti javnu uslugu temeljem Zakona i Odluka .

Komunalno-Zabok d.o.o., nema mogućnosti i ovlasti oslobađanja pojedinih korisnika da ne plaćaju uslugu odvoza otpada i stavljati ostale korisnike u nepovoljan položaj.

Oni korisnici koji imaju tešku materijalnu situaciju  i nisu u mogućnosti plaćati svoje obveze da pokušaju zatražiti  pomoć kod odgovarajućih institucija koje su zadužene za rješavanje  takovih slučajeva .

Kako se može zbrinuti drveni glomazni otpad ?

Građani grada Zaboka u koliko imaju potrebu za dovoz drvenog glomaznog otpada

(stolica,stolova,ormara,kauča i dr.drvenog  namještaja) na deponiju „Gubaševo“ u Zaboku ,u obvezi su  zatražiti dozvolu od  Komunalnog –Zabok d.o.o. 

Kako se može zbrinuti papir ?

Građani grada Zaboka i općine Bedekovčina mogu korisni otpad papir,staklo,Pet ambalažu odlagati na zelenim otocima koji su locirani.  

Uskoro će se domaćinstvima   grada Zaboka i općine Bedekovčina  podijeliti   na kućne adrese besplatno plastične vreće u koje će moći odlagati papir  ,a koji će se besplatno  jedanput mjesečno  ili po potrebi više puta  odvoziti .

Dali se odvozi otpad  blagdanom 

Otpad se ne  kupi  na Božić i Novu godinu o čemu se preko medija upoznaju korisnici, dok ostale  radne i blagdanske dane  se kupi prema rasporedu.

Stranice komunalno-zabok.hr koriste kolačiće (cookies). Nastavkom uporabe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam pristajete na pohranu i pristup kolačićima.
Više...
Prihvaćam